25 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Breedstralers voor diverse doeleinden

Als je op zoek bent naar een goede lamp om bij te kunnen werken of een terrein te kunnen verlichten kan een breedstraler uitkomst bieden. Breedstralers zijn in diverse soorten te koop en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. 

Veel licht en toch zuinig in het gebruik

Als je een breedstraler zoekt is het zaak dat je rekening houdt met een aantal punten. De breedstralers zijn in verschillende wattages te koop waardoor de lichtopbrengst anders is. Hoewel ze veel licht geven zijn ze toch zuinig in het gebruik omdat ze met LED verlichting werken. Deze gaat lang mee en is ook beter voor het milieu. 

Buiten de juiste breedstraler installeren

Daarnaast is het zaak dat je kijkt waar en waarvoor je de lamp wilt gebruiken. Als je de lamp buiten wilt installeren, bijvoorbeeld om een bouwplaats of sportveld mee te verlichten kies je het beste een breedstraler die straalwaterdicht is. Mocht het slecht weer zijn en flink regenen dan kan de breedstraler hier tegen en is ook nog eens veilig in het gebruik. Kies voor het installeren van de lamp altijd het juiste installatiemateriaal. 

Breedstralers met een bewegingssensor

Gebruik je een breedstraler op een locatie die niet continue verlicht hoeft te zijn maar waar de lamp alleen maar aan hoeft te gaan als er iemand aankomt? Dan kies je het beste voor een breedstraler met een bewegingssensor. Dit kan erg handig voor jezelf zijn als je bijvoorbeeld in het donker thuiskomt of wanneer je een object wilt beveiligen tegen ongewenste bezoekers.