3 december 2023

Wonen met Josie

Alles over Wonen

De juiste sloten op je deuren dankzij Slotenmaker Holland

Als je de deur achter je dicht trekt, dan valt deze in het slot, maar de deur is dan nog niet op slot gedraaid. Als je overdag even een boodschap haalt, dan is dit vaak wel voldoende, want zonder een deurklink kun je niet zomaar naar binnen. Maar als je langere tijd van huis bent, dan kun je de deur beter helemaal op slot draaien. Dat betekent dat je de deur dicht doet en daarna met de sleutel nog in het slot draait. De grote bout van het slot schuift dan in het slot, zodat deze niet zomaar open te breken valt. Het gewone slot of de sluiting is vaak niets meer dan een klein driehoekje dat in en uit kan schuiven. Een beetje dief heeft met een dergelijke sluiting geen enkele moeite. Dus als je de deur goed wilt afsluiten, dan moet je de deur echt op slot draaien met het daarvoor bestemde slot. Indien je nog geen sloten hebt, dan kun je uiteraard een beroep doen op de slotenmaker, zodat deze dat voor jou in orde kan maken. Je kunt hiervoor terecht bij Slotenmaker Holland. De slotmaker van dit bedrijf kan alle deuren van jouw woning voorzien van goede sloten, zodat je bij afwezigheid je woning goed kunt afsluiten. je wilt immers liever niet dat dieven zomaar naar binnen kunnen wandelen. Met de juiste sloten kun je met een gerust hart je woning verlaten. Dieven zullen dan tenminste alles uit de kast moeten halen om binnen te komen en vaak is dat al genoeg om ze af te schrikken. Met de sloten van Slotenmaker Holland is het sowieso lastig voor dieven, omdat je dan hele goede sloten in de deuren hebt. Mocht het zo zijn dat een slot kapot is, dan kun je de slotenmaker uiteraard ook snel inschakelen. Via de spoedservice staat de slotenmaker binnen een tijdbestek van ongeveer 30 minuten bij je op de stoep. Het slot kan vervolgens snel gerepareerd of vervangen worden, zodat je het huis daarna weer veilig kunt afsluiten. Als je immers door een defect slot niet langer de deur op slot kan zetten, dan is de beveiliging meteen zo lek als een mandje. Je kunt dan ook niet even wachten tot de slotenmaker ruime heeft om langs te komen, want je kunt je woning niet dagenlang onbeschermd laten. Dankzij de spoedservice is het probleem snel opgelost en kun je weer gewoon verder met je leven. 

Kijk snel op de website voor meer informatie over de slotenmaker 

Mocht je op zoek zijn naar een slotenmaker, dan kun je alvast terecht op de site van slotenmaker-holland.nl. Hier vind je meer informatie over de slotenmaker en van welke diensten je zoal gebruik kunt maken. Denk qua diensten bijvoorbeeld aan: 

  • Noodafsluiting
  • Sloten vervangen
  • Sloten openen

Ook voor de beveiliging van je woning ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. 

Neem contact op via de website

Mocht je contact op willen nemen met dit bedrijf, dan kun je terecht op de website van slotenmaker-holland.nl. Hier vind je bijvoorbeeld ook het telefoonnummer voor de spoedservice.