21 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

De leesliniaal maakt het lezen veel makkelijker

Veel mensen in Nederland hebben last van hun zicht blijkt uit onderzoek. Deze mensen hebben moeite met lezen of scherp zien. Maar Worldwide Vision biedt hiervoor een oplossing. Zij verkopen de leesliniaal! De leesliniaal vergroot letters waardoor tekst beter te lezen is. Daarnaast helpt de leesliniaal ook om de regels goed te kunnen volgen tijdens het lezen. Worldwide vision biedt leeslinialen in verschillende formaten en vergrotingen. Zo zit er voor iedereen de perfecte leesliniaal bij. Een leesliniaal is een zeer simpel maar erg effectief hulpmiddel. Zo kunt u weer met plezier uw favoriete boek lezen of concentreren op uw werk. De leesliniaal is ook een concentratie hulpmiddel en voorkomt dat u meerdere regels door elkaar leest. U  kunt door de leesliniaal sneller en gemakkelijker een groot stuk tekst lezen.

Bij Worldwide Vision weten ze hoe vervelend het kan zijn om met een visuele beperking om te gaan en daarom verkopen ze allerlei hulpmiddelen die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken. Ze verkopen producten voor mensen met een visuele-, auditieve- of leesbeperking. Zo kunnen zij hun dagelijkse dingen makkelijker uitvoeren.

Eigen ervaring met de leesliniaal

Ook ik heb onlangs de leesliniaal gekocht aangezien ik heel veel van lezen houd maar ik helaas slechtziend ben. Al na een paar dagen kreeg ik de leesliniaal netjes geleverd. Ik heb toen direct gebruik gemaakt van de leesliniaal en ik kan zeggen dat het het lezen een stuk makkelijker maakt. Het is een aanrader om deze te kopen wanneer je slechtziend bent.