25 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Zwembad

De mogelijkheden van een zwembad aanleggen

Een zwembad aanleggen is een flink karwei. Maar wel iets waar je nog heel veel plezier aan kunt beleven. Natuurlijk hoef je het ook niet zelf te doen. Een gespecialiseerde aanbieder van zwembaden verzorgd het het proces van A tot Z. Van het eerste ontwerp tot het installeren.

Zwembad aanleggen

Zwembad aanleggen naar jouw wensen

Laat je een zwembad aanleggen dan is de eerste stap het ontwerp. Vooral de afmetingen en vorm zijn dan belangrijk maar je hebt ook keuze uit materiaal, trappen, de rand enzovoorts. Wat betreft materialen zijn er zwembaden van polyester, polypropyleen en hout. Welk materiaal het beste is, is afhankelijk van jouw wensen en budget. Je adviseur kan je hier meer over vertellen en kan je ook helpen om de juiste keuze te maken voor jouw zwembad.

Houten zwembad

Van ontwerp tot onderhoud

Na het zwembad aanleggen komt ook het onderhouden van het zwembad. De kwaliteit van het water is belangrijk, het schoonmaken en vervangen van onderdelen zoals filters en pompen, het hoort er allemaal bij. Dit kun je zelf doen maar je kunt het ook uitbesteden. Voor een vast bedrag per maand hoef je nergens naar om te kijken. Dan kun je echt van je zwembad genieten. Natuurlijk kun je met de juiste hulpmiddelen ook zelf een heel eind komen met het onderhoud.

Accessoires

Bij een zwembad horen ook de juiste accessoires. Denk aan afdekking of een overkapping. Hiermee gaat je zwembad langer mee en wordt energie bespaard. Wil je het hele jaar door lekker kunnen zwemmen? Dan kun je ook zwembadverwarming overwegen. Zo kun je ook in de winter in een aangenaam verwarmd zwembad zwemmen.

Binnen Nederland is Starline een van de bekendste zwembadmerken. Bodyfit is erkend dealer van Starline en een ervaren zwembadbouwer. Je kunt hier terecht voor het totaalpakket van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Breng een een bezoek aan de showroom en laat je verrassen.