3 december 2023

Wonen met Josie

Alles over Wonen

kader dakkapel

Een kader dakkapel, de moderne stijl

De kader dakkapellen worden veel gebruikt de laatste tijd. Dit komt omdat het een moderne uitstraling heeft, zonder dat het dakkapel uit steekt op meerdere punten. Dit zorgt voor een nette afwerking van de dakkapel. Het aanschaffen van een kader dakkapel is zeker een aanrader als je zit te twijfelen om een dakkapel te plaatsen. Een kader dakkapel zorgt voor veel ruimte, zodat je van een onbewoonbare kamer in één keer een bewoonbare kamer kunt maken. Hoe fijn is dit. Zo creëer je toch meer ruimte in de woning, en hoef je dus niet te verhuizen. 

kader dakkapel

Wat kost een dakkapel eigenlijk ?

De kosten van een dakkapel kunnen enorm verschillen. Het ligt er natuurlijk aan wat voor dat dakkapel je aankoopt en voor welke afwerking je kiest. Als je een dakkapel op maat laat maken, betaal je vaak al een stuk meer. Vraag daarom altijd van te voren een offerte aan, zodat je een overzicht hebt over de kosten. Geef van te voren ook aan wat jouw budget is, zodat er ook gekeken kan worden naar goedkopere maar ook super mooie opties!

Hoelang duurt het voordat mijn dakkapel geleverd wordt?

Het hangt allemaal van de situatie af wat voor dakkapel jij hebt gekocht. Als je een dakkapel op maat hebt gekocht, kost dit meer tijd. Dit betekent dat je soms maanden op de dakkapel kan wachten. Gelukkig is dit geen ramp want na deze tijd kun je wel genieten van genoeg ruimte in de woning! De dakkapel wordt na smaak ontworpen en gemaakt. Hierdoor zal de dakkapel goed bij de woning passen, en voelt het direct aan als één geheel. Om de dakkapel helemaal in smaak te maken, wordt er ook gekeken naar het model van de ramen. Vaak wordt het aangeraden om het zelfde model aan te houden, zodat dit goed bij de won ing past.