28 september 2023

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Ga naar interieur breda

De laatste maanden heb ik me flink zitten ergeren aan mijn woning. Sinds dat we verhuist zijn hebben we grote plannen met de woning, alleen komt het er niet van. Ik heb op een gegeven moment tegen mijn vriend gezegd dat ik het ga regelen. Op internet kwam ik veel bedrijven tegen die interieur adviezen geven. Toen ik onder ”interieur breda” zocht kwam ik terecht op www.interieur-oudenbosch.nl. Het bedrijf is gespecialiseerd in interieur advies. Zo had ik telefonisch contact opgenomen met het bedrijf om vervolgens een afspraak te maken. Telefonisch werd ik erg professioneel te woord gestaan. 

De afspraakportfolio

Tijdens de afspraak bekeek ze onze woonkamer en en verzamelde ze een aantal gegevens. Je kon duidelijk merken dat ze ervaring heeft. Toen ze klaar was met opmeten zijn we samen aan de gang gegaan met het maken van een tekening. De tekening zag er perfect uit. Zo gaf ze een aantal adviezen mee waar we meubels konden kopen en in welke stijl. Het fijne is dat we met behulp van deze tekening precies weten hoe het eruit komt te zien.

interieurDe kosten

Wat betreft de kosten zijn ze super voordelig en als je het vergelijkt met overige interieuradviseurs al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om contact op te nemen met interieur breda. Ze zijn telefonisch te bereiken en via de mail. Ze staan je graag te woord om jou de nodige informatie te geven.