25 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Huizenjacht met Heezen & Jansen

Bent u op zoek naar een huis of wilt u uw huis juist verkopen? Dan bent u bij Heezen & Jansen Makelaardij aan het goede adres. Met een breed aanbod huizen in de regio helpt deze makelaar Arnhem-Zuid u te vinden wat u zoekt. Ook bij het verkopen van uw huis kunt u bij Heezen & Jansen terecht. Hierbij ondersteunen ze u bijvoorbeeld bij kwesties als: vraagprijs en opbrengst, verkoopstrategie, het maken van brochures, enzovoorts.

Huis op de markt

Als makelaardij is Heezen & Jansen vooruitstrevend. Exclusief bij hen krijg je de kans om uw woning een eigentijdse presentatie te geven. Een eigen, unieke website per woning! Deze is zo gemaakt dat hij kant en klaar op social media kan. Heezen & Jansen gaan, zoals u ziet, graag met de ontwikkelingen mee.

Makelaar Arnhem-Zuid voor u?

Wanneer u een makelaar zoekt met volledige begeleiding, zijn zij de beste makelaar Arnhem-Zuid op dit gebied. Pas wanneer er goede communicatie is, vindt er optimale begeleiding plaats. Met genoeg ervaring en een fijn team staat Heezen & Jansen Makelaardij voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd deze makelaar Arnhem-Zuid? Neem dan contact op via 0481-352216 en maak vrijblijvend een afspraak. Voor verdere informatie kijk op www.heezenjansen.nl