18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Interieurbouw Zeeland werkt

Vanaf het moment dat ik maar al te graag andere meubels in huis wilde hebben ben ik gaan zoeken. Baal wel enorm aangezien ik maar geen meubels kan vinden die ik leuk vind, leek wel alsof mijn meubels nog gemaakt moesten worden…. Doordat ik dit best wel een leuk idee vond ben ik gaan zoeken naar een bedrijf die voor mij meubels maken kan. Uiteindelijk terecht gekomen bij Interieurbouw Zeeland. Ik was verbaasd!Vidho

Had namelijk nooit geweten dat er daadwerkelijk een bedrijf bestaat waar je gewoonweg meubels kan laten maken. Door online te zoeken is het mogelijk gemaakt voor mij dat er wellicht meubels gemaakt kunnen worden die ik wil hebben en dus ook leuk vind!

Afspraak snel gemaakt!

Door telefonisch contact op te nemen met dit bedrijf heb ik ervoor gekozen om eerst een boekenkast te laten maken door hun. Dit was dan ook puur om te zien of dat het iets is voor mij of niet. Zo hebben ze afgelopen week de boekenkast bij mij bezorgd en moet eerlijk bekennen dat ik eindelijk meubels gevonden heb die ik leuk vindt! Heb dan ook meteen akkoord gegeven om een televisie kast bij hun te bestellen aangezien ik hier zeer tevreden over ben. Het is trouwens ook nog eens een stuk voordeliger als dat ik elders gezien had! Het  voordeel is dat je via het internet zoeken kan op Interieurbouw Zeeland en meteen bij hun terecht komt om de mooiste meubels te laten maken!