3 december 2023

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Makelaar Deventer

Makelaar in Deventer zoekenJe gaat jouw woning verkopen, of bent op zoek naar een nieuw huis, schakel dan de makelaar in Deventer in. De naam van dit onafhankelijke adviesbureau is Adfinis. Zij hebben vele ervaring met het bemiddelen van de aankoop of verkoop van een woning. Maar ook voor advies van een hypotheek, een verzekering, of een taxatie, dan ben je hier aan het juiste adres.

Omdat wij inmiddels op zoek waren gegaan naar een andere woning, een grotere, waren zij bij dit bedrijf aangekomen. Zij hebben ons een uitstekend advies gegeven en goed geholpen met het taxeren van onze oude woning.

Makelaar in Deventer

De beste makelaar in Deventer gevonden

Nadat wij met het plan liepen om onze woning in de verkoop te zetten, hebben wij een gesprek bij Adfinis gehad. Zij hebben ons uitgelegd waar wij op moesten letten en nog vele meer interessante weetjes laten horen. Omdat dit de eerste keer was dat wij hiermee in aanraking kwamen, hebben wij de hulp van dit adviesbureau ingeschakeld. Zo hoefden wij ons verder nergens zorgen over te maken en hebben zij het hele proces begeleid. Zo hebben zij ook de bezichtigingen begeleid, want zodra ons huis op de markt kwam was er al meteen genoeg animo.

Adfinis van A tot Z

Er braken voor ons hectische tijden aan, maar gelukkig hadden wij de makelaar in Deventer achter ons staan. Zij hebben heel veel voor ons gedaan en ook ervoor gezorgd dat er snel een nieuwe koper in beeld kwam. De onderhandeling voor de aankoop van ons huis en de daadwerkelijke koop en nazorg hebben zij helemaal voor ons geregeld.

Omdat wij vrij snel onze oude woning hadden verkocht, dankzij Adfinis, was nu aan ons de taak om een andere woning te vinden. Doordat wij ons bij deze tussenpersoon hadden ingeschreven, konden wij via hun website het woningaanbod vinden. Hier stonden heel veel leuke en zeer aantrekkelijke huizen op.

Schrijf je in bij deze makelaar

Onze zoektocht naar een andere woning is echt in een snel vaart gegaan. Samen met het adviesbureau hebben wij uiteindelijk een prachtig huis gevonden. Nu, een half jaar later woning wij hier al met veel plezier in. Ook is de verkoop en onderhandeling van onze oude huis zeer netjes afgehandeld.

Mochten wij ooit weer van plan zijn om te gaan verhuizen, dan kloppen wij zeker weer het onafhankelijke adviesbureau, Adfinis aan. Een top service!