23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Meer groen in huis met een palmboom?

Wat weet jij mij te vertellen over een palmboom? Zijn dit planten welke veel of juist weinig water nodig hebben? Of dien je met meerdere aspecten rekening te houden alvorens je er eentje koopt? Wij wilde namelijk maar al te graag meer planten in huis. Alleen zoeken wij wel de exotische soorten aangezien deze planten er gewoonweg mooier uitzien. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken. Veel bedrijven gevonden waar je dit kunt bestellen, echter vond ik de kosten nogal te hoog.

Nog een keer gezocht

Aangezien wij dit wel snel willen realiseren ben ik maar weer online gaan zoeken. Uiteraard kan je ook naar de tuincentrum in jouw woonplaats. Alleen heb ik hier nooit kunnen slagen omdat ik de kwaliteit van de planten ver beneden maat vind. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van mypalmshop.nl. Hier heb je diverse planten in het assortiment. Ook de palmboom wordt hier niet vergeten!

Kwaliteit

Nu dat ik dit bedrijf had gezien heeft het mijn interesse gewekt. Zodoende heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Een eenvoudige webshop zorgt ervoor dat je dit ook snel en gemakkelijk kunt realiseren. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is en ik mijn nieuwe planten in huis heb staan!