3 december 2023

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Review: spotjes bestellen bij Lampdirect.nl

linden-led-spot-london-rond-diep_galarounddeep-20 linden-led-spot-london-rond-kantelbaar_galaroundtilt-20 philips-coreline-led-proset-rs120b-rs121b_rs110b-20In de keuken van mijn woning maak ik gebruik van diverse spotjes om de ruimte te verlichten. Toen ik zag dat één van de lampen niet meer goed werkte, ging ik op zoek naar een vervangende lamp om de lamp te vervangen. Na een korte online zoektocht naar een betrouwbare webwinkel voor het bestellen van lampen, kwam ik bij Lamdirect.nl terecht. Hoe ik het bestellen van een lamp bij deze webwinkel heb ervaren, lees je in deze review.

Lampdirect.nl: een groot aanbod
Wat mij meteen opviel bij het bekijken van het aanbod van Lampdirect.nl, is het feit dat deze webwinkel een zeer groot aanbod heeft met diverse lampen. Ik had enkel een spotje nodig, maar als je LED-lampen of andere specifieke verlichting wil hebben, kun je ook bij de webwinkel terecht. Overigens was het niet lastig om in het grote aanbod het juiste product te vinden, want de webwinkel is erg overzichtelijk.

Een eenvoudig bestelproces
Toen ik mijn lamp had gevonden, startte het bestelproces. Dit proces verliep erg eenvoudig en helemaal vlekkeloos, simpelweg omdat er per stap precies wordt aangegeven wat je moet doen. Betalen met iDeal was mogelijk, maar het betalen met een creditcard ook. Ik vind het prettig dat ik zelf kan kiezen hoe ik wil betalen, dus ook hier was ik erg positief over.

Een snelle levering
Na het bestellen van mijn lamp, kreeg ik dezelfde dag nog een e-mail dat mijn bestelling was verzonden. De levering was dan ook erg snel.