25 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

SB bouten

SB bouten van uitstekende kwaliteit
De SB bouten van bevestigingsexpert.nl zijn bouten met een kop die zes kanten heeft. De metrische draad loopt door tot onder de kop. Met deze bout kun je onderdelen verbinden en stevig bevestigen. Volgens DIN 933 zijn deze bouten te verkrijgen in een 8.8 kwaliteit. De bouten zijn gekeurd volgens norm EN 15048-1 en voorzien van een CE-keurmerk. Alle staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen moeten sinds 1 juli 2014 verplicht worden geleverd met een CE verklaring. Dit staat geschreven in de norm EN 1090 en de Verordening Bouwproducten EU 305/2011.

Het assortiment
Bij bevestigingsexpert.nl zijn twee soorten SB bouten te verkrijgen. Het gaat hierbij om SB bouten in staal die twee verschillende bewerkingen heeft. Zo heb je verzinkte SB bouten en thermisch verzinkte bouten. Ook zijn de bouten verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De kleinste afmeting is 12 mm en de grootste afmeting is 24 mm. Ook de lengte van de bout varieërt. Bij bevestigingsexpert.nl heb je namelijk bouten van tussen de 25 en 260 mm. Weet je niet precies welke bout je nodig hebt? De experts helpen jou graag met de juiste keuze. Ook kunnen de zoekfilters op de website jou helpen om sneller bij de juiste bout te komen. De SB bouten worden in een doos bij jou thuis geleverd. Het aantal dozen is niet altijd gelijk vanwege de verschillende afmetingen van de bouten en het aantal bouten dat je bestelt.

Eenvoudig SB bouten online bestellen
Wanneer je een bestelling plaatst vóór 16:00u, worden vaak op dezelfde dag door het bedrijf verzonden. Het kan zijn dat de bouten niet altijd voorradig zijn, in dat geval is de verzendingsperiode langer. Op de website kun je een indicatie van de levertijd vinden wanneer je een bestelling hebt geplaatst. Zo weet je dus precies wanneer je bestelling geleverd wordt.