25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Seniorenhulp

Seniorenhulp is er om je te ondersteunen!

Bij Seniorenhulp wordt een ieder geholpen om de verhuizing goed tot zijn recht te laten lopen. Ongeacht of dat er een persoon is overleden of dat deze persoon naar een verzorgingstehuis gaat. Zij zullen klaar staan om het werk zo spoedig mogelijk uit te voeren. Hier weet ik alles over te vertellen aangezien zij mij ook onwijs goed hebben geholpen. Nadat mijn moeder kwam te overlijden was ik intens verdrietig. Mijn vader is al een aantal jaar geleden overleden en dat blijft nog een gemis. Nu heb ik geen ouders meer waar ik even naartoe kan gaan en dat vond ik erg moeilijk. Enfin, nadat de uitvaart was geweest en ik merkte aan mijzelf dat ik wat rustiger was. Toen kwam het moment dat het huis van mijn ouders nog leeg geruimd moest worden. Dit is naar mijn mening het moeilijkste deel van allemaal.Seniorenhulp

SeniorenhulpSeniorenhulp ingeschakeld!

Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar wij de meubels tijdelijk kunnen opslaan. Zelf hebben wij niet genoeg ruimte om alles in op te slaan. Ik zit er namelijk niet op te wachten om de spullen weg te moeten gooien. Daar is het verdriet nog te vers voor en dat is wel logisch eigenlijk. Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik diverse bedrijven gezien. Echter ben ik op de website van Seniorenhulp gebleven. Dit nadat ik zag dat zij ervoor zullen zorgen dat de woning leeg komt én schoon. Hier hoeven wij verder niks voor te doen en dat is voor mij perfect. Zo hebben wij ervoor gekozen om dit bedrijf in te schakelen voor het huis van mijn ouders.

In een mum van tijd werd er een datum geprikt en het enige wat wij hoefde te doen is het openen van de deur. Zij zullen ervoor zorgen dat alles gereed is en ik de woning kan opleveren.