25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

speeltoestel buiten

Speeltoestel buiten kopen doe je bij SICURO

Voor een speeltoestel buiten, moet je bij SICURO zijn. Hier heb je heel veel mogelijkheden om een gezelligspeeltoestel buiten dagje te kunnen spelen. De mooiste toestellen komen hier voorbij. Allemaal gemaakt van stevig materiaal. je kan er dan ook van uit gaan dat deze toestellen meerdere jaren meegaan. Natuurlijk moet je er af en toe wel wat onderhoud aan verrichten, maar dat is normaal.

Het zal een heel ander verhaal worden als deze toestellen door vandalisme kapot gemaakt worden. Hier zit je niet echt op te wachten. Maar mocht dit toch gebeuren dan kan je ook bij dit bedrijf aankloppen. De vakmensen die bij dit bedrijf werken kunnen dan de reparatie uitvoeren. Ook het onderhoud kan je geheel uit handen geven, daar heb je dan geen omkijken meer naar.

Een speeltoestel buiten voor op het schoolplein gezocht

speeltoestel buitenOp ons schoolplein wilden wij al langere tijd een speeltoestel voor buiten hebben. Samen met de directie en een paar ouders zijn wij rond de tafel gaan zitten. Eerst hadden wij besproken wat er precies moest komen, daarna het budget wat hiervoor uitgetrokken kon worden en als laatste de vraag waar kan je deze kopen. Met al deze vragen zijn wij bij SICURO terecht gekomen. Op hun website konden wij al veel mooie toestellen zien staan. Best wel moeilijk om hier een keuze uit te maken, want elk model vonden wij wel geschikt om aan te schaffen.

De kinderen op onze school, gaan tegenwoordig graag buiten spelen. Sinds wij een nieuwe attractie op het plein hebben staan, spelen zij hier graag. Het is een mooi huisje geworden, met een glijbaan. Onder het huisje is een zandbak gemaakt. Nu twijfelen wij nog over een schommel of een draaimolen. Want die hebben wij tijdens onze zoektocht hier ook voorbij zien komen. Ondertussen raken de kinderen niet uitgespeeld op het nieuwe toestel, dus wij hebben tijd genoeg om over een andere aanschaf na te denken.