18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Steiger

Een steiger met aanhangwagen gekocht

SteigerEen steiger kan je in verschillende soorten en maten kopen. Ook kan je hier uit verschillende merken een keuze maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ASC, SOLIDE ALTREX, Little Jumbo. Allemaal goede merken die voor hun materialen alleen maar de beste kwaliteit garanderen. Omdat ik al een tijd op zoek was naar een trap of een goede ladder, ben ik bij VDSTEENXXL terecht gekomen. Je hebt de keuze om deze winkel online te bezoeken, maar je kan hier ook fysiek naar toe gaan in Valkenswaard. Toevallig was ik in Valkenswaard in de buurt en ben even deze winkel ingelopen.

Wat een geweldige showroom hebben zij hier. Je kan je dan wel voorstellen dat ik mijn ogen hier heb uitgekeken. Eigenlijk had ik maar één ding hier nodig, maar kon het niet laten om informatie over een aanhangwagen te vragen.

Een steiger en nog veel meer gekocht

Mijn bezoek aan deze winkel heeft zeker heel veel opgeleverd. Want niet alleen heb ik een zeer mooie en grote steiger gekocht, ook een Steigeraanhangwagen waar ik deze op kan vervoeren. Vaak klus ik dicht bij mijn eigen woning, maar heel af en toe help ik vrienden of familie met klussen. Dan is het handig dat ik hierheen kan gaan met mijn bouw stelling hierheen kan gaan.

Mijn hobby is onderhand mijn werk begonnen. Vaak hielp ik mensen met het klussen aan huis. Tegenwoordig krijg ik zoveel opdrachten, dat ik mijn werk van heb gemaakt. Echt geweldig, want dit was altijd mijn passie. Deze passie heb ik nu omgetoverd tot mijn werk en inkomen. Dit was dan ook de reden dat ik meteen goed heb ingeslagen bij VDSTEENXXL, vooral de aanhangwagen was echt een must. Voorheen vervoerde ik alles met mijn auto. Vol beladen en de trap op het dak. Nu kan ik mij spullen in een afgesloten aanhangwagen laten liggen.