18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Superhandig! De pvc garage vloer

Met een pvc garagevloer heb je een stijlvolle en stevige ondergrond in je garage. Zeker als een garage of werkplaats onderdeel van je bedrijf is, wil je een vloer die er netjes uitziet en tegen een stootje kan. Maar ook in de garage van je woning zijn de Veka Original PVC kliktegels een stijlvolle afwerking van je garagevloer. Naast dat het mooi staat, hebben deze handige tegels nog veel meer voordelen.

Makkelijk aan te leggen

Een pvc garage vloer is namelijk een eenvoudig DIY project wat je makkelijk zelf kunt doen. Er is geen voorbewerking nodig van de vloer, wat al tijd en geld scheelt. De pvc tegels kunnen eenvoudig in elkaar geklikt worden. Eenmaal vastgeklikt ligt de vloer stevig. Maar de vloer kan ook als dat nodig is weer makkelijk uit elkaar geklikt worden. Het materiaal is dus herbruikbaar. De tegels hebben geen direct contact met de ondergrond. Ze zijn zwevend gelegd en hierdoor geschikt voor elke ondergrond. 

Een pvc garagevloer: stijlvol en slijtvast

Daarnaast hebben pvc kliktegels een aantal eigenschappen die handig zijn voor het gebruik in de  garage of een werkruimte. De tegels zijn namelijk zeer slijtvast en kunnen zwaar belast worden zonder dat er deuken of andere beschadigingen in komen. Daarnaast is de vloer bestand tegen vetten en chemicaliën.

Sterke kwaliteit

Het is ook een fijne vloer doordat hij geluiddempend is en warmte vasthoudt. De vloer is verder antislip ook als er olie op komt. Dit maakt de vloer ook ergonomisch verantwoord. De pvc kliktegels komen in 3 basiskleuren, zwart, antraciet en grijs. Dit zijn stijlvolle en handige kleuren in een omgeving waar stof en vuil voorkomt. Maar bestel je meer dan 150 vierkante meter, dan kun je deze ook in andere kleuren bestellen.