24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Top 10 Ikea lampen

Top 10 Ikea lampen

Welke dimmers voor uw IKEA lampen?

Veel mensen besluiten om hun verlichting in huis goed aan te pakken en te verbeteren als ze het huis gaan opknappen of zelfs gaan renoveren. En inderdaad; dat is eigenlijk wel het beste moment om dat te doen. Het is ook geen geheim dat veel woningbezitters en eigenaren van bedrijfspanden hun lampen bij IKEA kopen. Gewoon omdat er veel keuze is en omdat die lampen van prima kwaliteit zijn. Er komen pas problemen als de IKEA lampen dimbaar moeten zijn. Gelukkig is daar een oplossing voor door gebruik te maken van dimmers van een externe partij. Met die LED dimmers kunt u uw IKEA lampen helemaal naar eigen smaak instellen qua lichtsterkte. In dit blog vertellen wij u meer over deze handige LED dimmers.

Geschikte dimmers voor LED lampen van IKEA

Met de LED Dimmers van die externe partij kunt u de IKEA lampen stabiel en geruisloos tot 0.3 Watt dimmen, zonder dat ze gaan knipperen en/of zoemen. Dat is natuurlijk een zeer fijne oplossing. Een groot aantal van hun LED Dimmers is namelijk compatibel met de dimbare led lampen van IKEA. Denk hierbij aan de lampentypen met de naam LEDARE en LUNNOM. Het blijft hierbij altijd raadzaam om voor de aankoop altijd even goed op de doos of de verpakking van de lamp te kijken of u wel echt een dimbare lamp heeft gekozen., anders komt u van een koude Zweedse kermis thuis! Het is namelijk bij IKEA zo dat niet alle LED lampen standaard dimbaar zijn.

Overzicht van goede dimmers voor dimbare lampen van IKEA

Als u op de volgende link klikt, ziet u een overzicht met de beste dimmers voor IKEA lampen. U kunt daar ook de testrapportages bekijken. Hierin wordt de comptabiliteit van de LED Dimmers t.o.v. van de IKEA lampen uitvoerig besproken. Doe uw voordeel met deze lijst en u heeft gegarandeerd stabiele en geruisloze dimmers zonder gezoem te pakken voor uw dimbare IKEA lampen. Zo kunt u zelf uw top-10 samenstellen. Wilt u reageren op dit artikel? Dat kan door het sturen van een bericht naar Wonen met Josie. Dat gaat het snelst door gebruik te maken van ons contactformulier.