25 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Traprenovatie stijlen uitgelicht: De Revivere Basic style.

Kiest u voor de ‘basic traprenovatie stijl’, dan kiest u voor een frisse en toegankelijke trap. Eenvoudig in de beste betekenis van het woord. Onze basic traprenovatie stijl is onze standaard eiken trapbekleding uitgevoerd in een aantal specifieke kleurencombinaties die in praktisch iedere interieurstijl naadloos toe te passen zijn. Erg populair zijn onze traditionele blank eiken (overzet) traptreden in combinatie met witte / (licht) grijze stootborden. Maar ook grijze en antraciete traptreden in combinatie met witte stootborden zijn populaire traprenovatie stijlen. Bent u geinteresseerd en woonachting in de omgeving ven Venray? Dat is dan goed nieuws, gratis inmeten voor traprenovatie Venray bij Revivere.

Bruin of grijs in combinatie met wit.

 

De populaire basic kleuren zijn blank eiken, grey en antraciet. Maar mocht u een andere kleurenwens hebben, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen de traptreden namelijk in iedere gewenste kleur laten verven. En voor de stootboren wordt veel gekozen voor wit. En bij een basic traprenovatie kunt u met de extra producten een mooi accent aanbrengen. Het grote voordeel van een basic look traprenovatie project is de mogelijkheid tot het optimaal combineren met diverse materialen en kleuren. RVS leuningwerk, houten (eiken) leuningwerk en gecoat stalen leuningwerk zijn allemaal naadloos toe te passen, waarbij u kunt kiezen voor een klassiek, modern of stoer accent.

 

Twijfelt u nog, wij komen in de regio Venray kosteloos & vrijblijvend inmeten. Hierbij nemen wij uiteraard al diverse materialen en kleuraccenten mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen bij de mogelijkheden. Een succesvolle traprenovatie in Weert begint bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u uiteraard altijd even bellen, mailen, of gebruik maken van ons contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een passende reactie ontvangt en, indien mogelijk, direct ook een gericht prijsvoorstel of prijsindicatie.