28 september 2023

Wonen met Josie

Alles over Wonen

vensterbank van Bianco Carrara

Een vensterbank van Bianco Carrara marmer gezoet; Tijdloze elegantie.

Bianco Carrara is de meest bekende soort marmer. Met haar prachtige heldere witte basiskleur en (donker) grijze aderen die dwars over het oppervlakte lopen is Bianco Carrara marmer ideaal geschikt voor een grote diversiteit aan interieurstijlen. Van een modern en strak (minimalistisch) design tot een klassiek interieur; Een vensterbank van Bianco Carrara marmer past altijd. Daarnaast zorgt een vensterbank van Bianco Carrara marmer altijd voor een stijlvolle en luxe uitstraling, gecombineerd met een elegante ’touch’. De vensterbanken van wit marmer zijn verkrijgbaar met een gepolijste en een gezoete afwerking, onderstaand vertellen we u graag wat meer over de gezoete variant.

NATUURSTEENvakman

Gezoet Bianca Carrara marmer combineert de mooie witte kleur met grijze aderen met een ‘matglans’ afwerking. Waarbij er bij een gepolijste afwerking sprake is van een spiegelende hoogglans betreft gezoet Bianco Carrara een licht matte glans (lichte satijn glans). Tijdens het zoeten wordt, in vergelijking met polijsten, een wat grovere korrel gebruikt bij de laatste fase in het schuurproces. Dit realiseert een glad oppervlakte met een matte schijn, waardoor uw witte marmeren vensterbank wat minder ‘aanwezig’ zal zijn binnen uw inrichting.

Een vensterbank marmer bij NATUURSTEENvakman voor de beste prijs! Deze zijn bij ons verkrijgbaar in diverse afmetingen en afwerkingen. U kunt bij ons een Bianco Carrara vensterbank direct online bestellen in de volgende afmetingen; 20×2 cm, 25×2 cm, 30×2 cm, 20×3 cm, 25×3 en 30×3. Deze afmetingen kunt u direct online in een lengte naar wens bestellen, tot een maximum van 240 cm. Daarnaast heeft u de keuze uit 2 verschillende oppervlakte afwerkingen, namelijk gepolijst (spiegelend / hoogglans) en gezoet (licht matte glans). Met een marmer vensterbank kiest u voor een unieke vensterbank natuursteen met een luxe uitstraling.

 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak!