25 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Vlot blijven kweken met een vacuummachine

Werk jij ook met een vacuummachine? Sinds dat ik ben begonnen met het kweken van mijn eigen kruiden zoek ik al naar oplossingen. De kruiden moeten drogen en ik dacht dat je dit eenvoudig in de keuken kon laten drogen. Helaas was dit niet het geval waardoor mijn oogst van toen het niet heeft overleefd. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Met name een werkwijze zien te vinden waardoor ik mijn oogst wel kan verkopen. Iets wat ik op dit moment nog niet helemaal voor mekaar krijg. Ik kan wel wat verkopen, alleen moet ik dat op dezelfde dag vers verkopen.

Snel gevonden

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar tips wat ik kan gebruiken. Tijdens deze zoektocht ben ik op de website van Growexpert terecht gekomen. Dit bedrijf heeft werkelijk alles in het assortiment wat je nodig hebt om te kunnen kweken. Tevens zijn zij een stuk voordeliger vergeleken met wat ik elders heb gezien! Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben.