25 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Voor inbouwzwembaden moet je bij deze firma zijn

Nieuw AtlantisIedereen die in een verbouwing zit loopt weleens tegen ergernissen aan. De truc is dan ook om je te focussen op de leuke dingen. Hier wil ik mij in de blog dan ook mee bezig houden. Vandaag wil ik jullie dan ook een tip meegeven om wellicht jou droom te verwezenlijken. Zo dromen er vele van eigen inbouwzwembaden in hun tuin te hebben. Ik val onder degene die daar werk van gemaakt heeft. Zo had ik vorig jaar mijn hele tuin gerenoveerd. Dit was dan ook een flinke investering, maar zoals ik net al aangaf focuste ik mij op het eindresultaat. Dat was dus een prachtige zwembad in mijn achtertuin. Dit had ik natuurlijk niet zelf gedaan, maar uit laten besteden door een professioneel bedrijf, genaamd NieuwAtlantis. Zoals de naam inderdaad al doet vermoeden leggen zij dus inbouwzwembaden aan. Ondanks dat een zwembad een dure investering is, heb ik had dankzij deze firma laag kunnen houden. Dit is dan ook de reden waarom ik hun met jullie deel. Dit in de hoop dat jullie hier ook je voordeel mee kunnen doen.

Het is een investering voor jouw huis

inbouwzwembadenNatuurlijk had ik vooraf wel goed onderzoek gedaan. Zo heb ik eerst gekeken of dit wel mogelijk was, qua ruimte. Dit had ik dus laten opmeten en vervolgens een eigen schets van gemaakt. Vervolgens ging ik naar bedrijven zoeken die inbouwzwembaden konden maken voor mij. Tegelijkertijd zocht ik via het internet ook inspiratie wat betreft inbouwzwembaden. Zo ben ik dus terecht gekomen bij de site nieuwatlantis.nl. Indien jij slechts alleen inspiratie op wilt doen, is deze website ook erg bruikbaar.

De reden waarom ik de keuze heb gemaakt een zwembad te nemen is eigenlijk heel simpel. Ik wilde meer aan sport doen, dit via zo’n zwembad. Natuurlijk kun jij je afvragen waarom ik dan niet voor een sportabonnement gekozen heb. Dit is natuurlijk veel goedkoper. De reden hiervoor is omdat ik vroeger namelijk op zwemles zat. Ik deed toen in mijn jeugd ook aan zwemwedstrijden. Hier was ik dan ook erg fanatiek in. Maar zoals bij vele (jeugd) sporten heb je daar wanneer je ouder wordt geen tijd meer voor. Ik kon het niet meer opbrengen om drie keer in de week te gaan trainen en vervolgens een hele zaterdag weg voor een wedstrijd. Omdat ik nu het geld er voor heb, besloot ik dus een zwembad in mijn achtertuin te nemen.

Online bij deze firma terecht gekomen

Zoals bij vele dingen kun je ook zwembaden online kopen. Natuurlijk moet je hiervoor wel eerst onderzoek naar doen. Vooral omdat dit dus een flinke investering is doe je er verstandig aan een betrouwbare firma te vinden. Ik kan inmiddels beamen dat NieuwAtlantis zo’n firma is.

bubbelbad nieuwatlantis

Omdat alle tuinzwembaden anders zijn hebben zij geen vaste prijs. Elke tuin is namelijk anders dus je zult altijd uitkomen bij maatwerk. Dit is dan geen probleem, want hier zijn zij dan ook de goedkoopste in. Natuurlijk moet je van te voren wel jouw wensen doorgeven en het formaat. Vervolgens krijg je een offerte. Hier kun je dan nog enkele aanpassingen voor doorgeven en vervolgens kun je beginnen met de bouw.