21 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Wat moet je meenemen als je naar de sauna gaat?

Eindelijk het is weer zover de sauna’s en zwembaden mogen weer open! Kan jij ook niet wachten om heerlijk te gaan ontspannen en een wellness dagje te boeken? Als je binnenkort een wellness dagje op de planning hebt staan, bijvoorbeeld samen met je partner, lees dan gauw verder. Zodat jij niks vergeet mee te nemen, zoals een handdoek en een badjas. Ook een badjas heren je partner wil immers ook niet de hele dag rondlopen met een handdoek om. 

Wellness dag geboekt en nu?

Je had een tijdje terug een wellnessdag geboekt, maar die dag kwam sneller dichterbij dan je dacht en je hebt helemaal nog geen idee wat je allemaal nodig hebt. Tijdens zo een heerlijk spa dagje is het natuurlijk belangrijk dat je zo zen mogelijk bent, voordat je vertrekt helemaal in de stress schieten, omdat je niet weet of je wat mist is het daarom ook niet aan te raden. Door alle stress kan je namelijk juist het hoognodige vergeten, vaak kan je die spullen wel aanschaffen in de sauna zelf bij het inchecken, maar dat zou zonde zijn van het geld, al helemaal als je vaker zo een dagje naar de sauna wil. 

Wat heb je nodig in de sauna?

In de sauna zelf ben je vaak naakt, tenzij je hebt geboekt op een badpakkendag of iets dergelijks. Dus feitelijk gezien is er niet veel wat je echt nodig zou hebben, toch speciaal voor jou onderstaand een lijstje met spullen die je kan afvinken:

  • Neem een badlaken en badslippers mee, zonder kom je namelijk niet binnen. 
  • Neem een badjas voor in het restaurant mee. 
  • Last but not least, neem een lekkere chill outfit mee voor wanneer je de sauna gaat verlaten, niks zo lekker om terug in de auto in je huispak te zitten.