18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Direct huis verkopen

Wil jij ook direct een huis verkopen? Het kan!

Direct huis verkopen

Direct een huis verkopen klinkt misschien onmogelijk, maar niets is minder waar. Het is namelijk zo dat ik dit zelf heb meegemaakt en dus spreek uit ervaring. Deze manier die ik hiervoor heb gebruikt, kan ik echt aan iedereen aanraden. Dit zorgt er namelijk niet alleen voor dat jij heel veel tijd bespaard, maar ook veel geld. Op deze manier krijg jij namelijk een hele goede prijs voor jouw woning. Daardoor hoef jij je geen zorgen te maken dat je verlies maakt of blijft zitten met schulden. De tijd dat ik mijn appartement kocht was ongelofelijk goed en daarom heb ik zelfs overwaarde gehad. Dit is natuurlijk altijd mooi meegenomen, want dit heb ik weer mooi kunnen investeren.

Een prettige ervaring

Direct huis verkopen

De reden dat ik direct mijn huis moest verkopen is de scheiding mijn mijn man. Alles stond op mijn naam, maar ik wilde daar absoluut niet meer blijven. Er waren daar zoveel nare dingen gebeurd, dat ik direct iets anders heb aangeschaft. Wel kwam ik daardoor te zitten met een dubbele hypotheek en daardoor ook meer kosten dan ik gewend was. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik iets zuiniger aan moest gaan doen en dat vond ik niet fijn. Door een tip van een vriendin ben ik bij deze onderneming terecht gekomen en is alles uiteindelijk zo makkelijk gegaan. Zij hebben mij alle zorgen uit handen genomen en het was binnen twee weken geregeld. Alle administratie hebben zij gedaan en daarom had ik nergens omkijken naar. Echt een aanrader!