21 februari 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Zoektocht naar bont Leiden!

van-schie_logoIk als een echte prutser vindt het heerlijk om bezig te zijn in mijn eigen huis. Het gaat dan niet altijd goed maar ik probeer het in ieder geval! Ook deze keer wil ik graag aan de slag gaan met bont, niet zozeer omdat het bont is maar het feit dat ik het heerlijke stof vind. Door op het internet te zoeken naar bont Leiden ben ik terecht gekomen op de website van Van Schie interieurstoffen. Dit bedrijf weet immers maar al te goed wat we met alle stoffen kunnen doen. Het maken van gordijnen, bekleden van een bank en niet te vergeten het maken van nieuwe kussens is iets wat wij dames maar al te graag doen toch?

Ik vind het heerlijk om in de avonduren achter mijn naaimachine te zitten en aan de slag te gaan. Voorheen maakte ik eerst een overzicht hoe dat ik te werk moest gaan maar daar ben ik vrij snel mee gestopt. Persoonlijk lijkt het mij leuker om aan de slag te gaan en aan het einde het resultaat pas te bekijken!

Online te bestellenBo-08

Ikzelf hou totaal niet van het shoppen in de stad. Door op het internet te zoeken vindt ik ook alles wat nodig is om aan de slag te gaan. Het internet leidde mij via bont Leiden naar deze website waar je vervolgens online kan bestellen. Gelukkig hoef je niet meer te wachten in de winkel tot je mag afrekenen!