18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Zonwering Amsterdam

Wij hadden in de zomer veel last van zoninval in ons huis in Amsterdam, hierdoor werd het erg warm in huis. Dit komt omdat mijn huis aan de zonkant van Amsterdam staat. Het vervelende is dat als je ’s avonds op de bank zit, het in huis erg benauwd aanvoelt. Ik was benieuwd of er een oplossing was en zocht op Google naar Zonwering Amsterdam, hierdoor ben ik bij het bedrijf Hubo-Amstelveen terecht gekomen.

Montage van het scherm

Hubo-Amstelveen is een bedrijf dat zich met veel dingen bezig houdt. Onder andere garderobekasten en buitenzonwering. Ik ging naar het bedrijf voor een zonnescherm tegen de zonwering Amsterdam, die ik dan op mijn huis kon laten zetten. Ik kocht daar een uitvalscherm met wit rode strepen erop. Ik vond dit scherm er wel mooi uitzien door de vrolijke kleurencombinatie. Dit scherm was een goede keus, want in de zomer heb ik nu schaduw op mijn huis staan in plaats van de hele dag de zon.

Personeel

Het personeel is daar zeer klantvriendelijk, zij staan altijd voor u klaar en kunnen altijd uw vragen beantwoorden. De medewerkers van Hubo-Amstelveen helpen u graag om de zonwering in Amsterdam tegen te gaan. Ik vind het erg fijn dat ze me zo hebben geholpen. Het vakmanschap binnen dit bedrijf is ook zeer goed, want de montage van het scherm hebben ze erg netjes gedaan.