24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Bescherm je tafel met doorzichtig tafelzeil

Een mooie tafel wil je liever niet beschadigen maar om deze wel goed te kunnen gebruiken kun je ervoor kiezen de tafel te voorzien van een tafelzeil. Dit zeil voorkomt vlekken, kringen en krassen zodat je tafel lang mooi blijft. Wil je wel graag het tafelblad kunnen blijven zien? Dan kies je het beste voor doorzichtig tafelzeil

Tafelzeil in diverse diktes

Transparant tafelzeil is in diverse diktes te koop. Als je kiest voor dun tafelzeil (gemiddeld rond de 0,1 tot 0,2 millimeter dik) dan komt dit als een soort tafelkleed over de tafel heen te hangen. Erg populair is het net wat dikkere doorzichtige tafelzeil. Als je kiest voor transparant zeil met een dikte van 2,2 millimeter dan komt dit als een soort extra laagje op de tafel te liggen. Doordat het zeil transparant is zie je nog steeds de tafel en wordt deze niet verstopt onder een bedrukt zeiltje. 

Zelf bepalen wat je hebben wilt

Doorzichtig tafelzeil kan in verschillende vormen gemaakt worden, te weten als een cirkel, vierkant, rechthoek, ellips of ovaal. Deze vorm kun je aangeven nadat je het soort zeil gekozen hebt dat je hebben wilt. Daarna geef je ook de juiste maten aan. Als je het zelf moeilijk vindt om de juiste maat te bepalen dan kun je gebruik maken van de meethulp die je op de website van Superwoonwinkel.nl vindt. Zo meet je op de goede manier en weet je dat het altijd past. Tafelzeil kan altijd precies op maat gemaakt worden en wordt snel geleverd nadat je het besteld hebt.