25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Bohler lasdraad is perfect

Ben je bekend met lassen? Dan heb jij vast wel eens gehoord van Bohler lasdraad. Hiermee kun je eenvoudig en snel het lassen uitvoeren. Niet iedereen heeft dit een keer gedaan, maar wist jij dat het zeer gemakkelijk is om dit te doen?

Zelf meubels maken

Bohler

Persoonlijk vind ik het erg leuk om zelf meubels te maken. De robuuste kasten met de stalen poten eronder brengt erg veel sfeer bij ons in huis. Echter is het wel van belang om de stalen poten te lassen om een stevige constructie te krijgen. De eerste keer dat ik hiermee was begonnen stond ik versteld hoe dat ik het laswerk moest realiseren. Door een beetje op het internet te zoeken kwam ik snel tot de conclusie dat het niet zo lastig is als dat het lijkt.

Werken met Bohler

De Bohler lasdraad is wellicht het beste wat je kunt gebruiken. Naar mate je wat vaker gaat lassen zul je merken dat het een stuk sneller en mooier wordt. Bovendien begin je het in de gaten te krijgen dat je een keuze maakt uit de lasdraad. De een is wat dikker als de ander en dan heb ik het nog niet gehad over de snelheid waarmee je te werk kan gaan. Sinds dat ik namelijk druk bezig ben met het maken van meubilair merk ik goed het verschil in de lasdraad. De Bohler lasdraad is denk ik toch wel het beste waar ik ooit mee heb gewerkt. Hiermee heb je een strakke naad en zal het werk er schoner uit komen te zien.