23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

herfstvakantie 2021

Cultuur en zon

Nog op zoek naar een bestemming voor jouw herfstvakantie 2021? Dit is waarom je Spanje zou moeten overwegen. Een van de vele populaire attracties in Spanje is de oudste hoofdstad van het land, met een geschiedenis en architectuur die teruggaat tot de Romeinen en de Moorse invallers. Als je de stad verkent, kom je verschillende UNESCO Werelderfgoedsites van historisch belang tegen die je terugvoeren naar de prehistorie en je kennis van de oude geschiedenis nog meer diepgang zullen geven. Het was immers hier dat ooit een beschaving over het land heerste. Maar natuurlijk kan je ook gewoon naar het strand en lekker relaxen in de zon. 

herfstvakantie 2021

Stranden

Er zijn veel leuke activiteiten te doen in Spanje. Een van de vele activiteiten die populair is in Spanje is naar het strand gaan. Veel stranden in Spanje zijn gemakkelijk te bereiken via wegen vanuit Madrid en veel mensen uit Madrid reizen naar deze stranden om te genieten van de prachtige kustlijn. Er zijn talloze stranden in Spanje en de stranden in Spanje lijken veel op elkaar. Er zijn verschillende soorten stranden in Spanje. De stranden in Spanje zijn erg rustig en dat is precies waarom het zo’n populaire bestemming is. Een heerlijk rustig strand, bijna voor jezelf. Dat wil toch iedereen?

Barcelona

Het landschap van Spanje is prachtig, het is het mooiste landschap dat ik ooit heb gezien. Je kan uren op een dagtrip gaan om de stad Granada en een paar andere plaatsen te zien. Er is deze geweldige rivier, en het omliggende gebied. Barcelona werd oorspronkelijk gebouwd als een stad zodat de mensen rustig kunnen leven tijdens de Middeleeuwen. Maar toen de stad zich begon uit te breiden, vanwege oorlogen en mensen die de buitenwereld wilden zien, begon ze uit te groeien tot de grootste stad ter wereld. Al vanaf het begin was het een van de dichtstbevolkte steden ter wereld.