25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

kosten keuken wrappen

De kosten van een keuken wrappen en meer dat je moet weten

Het is geen pretje als je eigenlijk al lang aan een nieuwe keuken toe bent, maar je hebt simpelweg het geld niet. Een complete keuken verbouwen loopt in de kosten, zelfs al probeer je het zo goedkoop mogelijk te houden. De kosten keuken wrappen vallen daarbij in het niet. Een keuken wrappen heeft bovendien nog veel meer voordelen:

  • het zorgt dat je bestaande keuken langer meegaat.
  • het is een budgetvriendelijke oplossing.
  • het is een goede manier om een nieuwe stijl door te voeren.
kosten keuken wrappen

Een keer iets anders

We willen allemaal wel eens gewoon iets anders. Je bent helemaal klaar met je huis, je kledingkast of je auto. Ook als het gaat om de keuken dan kan zoiets zomaar gebeuren. Dan wil je gewoon eens iets anders. Maar gelijk de hele keuken slopen is misschien teveel van het goede. Dan is de keuken wrappen dus een goede oplossing.  Kies een goede aanbieder en je kunt vaak kiezen uit meer dan honderden wraps, waardoor er altijd wel iets tussen zit dat jij graag in huis haalt. 

Kosten

Het is in vrijwel alle situaties goedkoper om een keuken te wrappen dan om de keuken volledig te verbouwen. De offertes voor een keuken wrappen kunnen nogal verschillen. Het heeft immers onder andere te maken met hoe groot je keuken is, wat de staat ervan nu is en welke wrap je uitkiest. Je kunt er vanuit gaan dat je de beste prijs hebt als je een offerte opvraagt, want dan wordt er immers een speciale prijs op basis van jouw situatie opgesteld. In de meeste gevallen kun je een keuken wrappen vanaf ongeveer 450 euro. 

Oude kastjes

Oude keukenkastjes met deuken en krassen? Dat is geen probleem, want juist daarvoor is het wrappen in het leven geroepen. Zo kun je langer genieten van je keuken door deze een opfrisbeurt te geven.