25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

electricien Eindhoven

Een electricien in Eindhoven nodig?

Wanneer je een electricien in Eindhoven nodig hebt, dan ben je bij 040elektricien aan het juiste adres. Want hier is heel veel expertise te vinden die je in dit vak beslist nodig moet hebben. Behalve de vakkundigheid, staat hier de service bijzonder hoog in het vaandel. Zo is hier een 24/7 uur service en dat is alleen al prettig om te weten. Je moet er niet aan denken dat er midden in de nacht of in een weekend een storing is, waardoor je in de kou moet zitten of erger. Het is dan een gehele geruststelling dat je naar dit bedrijf kan bellen voor advies of hulp.

electricien Eindhoven

Goed geholpen door de electricien in Eindhoven

Op een avond in een weekend wilde ik mijn magnetron aanzetten, een knal en daarna zat ik in het donker was het gevolg. Normaal zal ik niet zo snel in paniek raken, maar ik rook brand en wist niet waar dit vandaan kwam. Nergens was vuur te bekennen maar deze lucht werd wel erger. Omdat het mijzelf niet lukte om de lampen weer aan te krijgen, heb ik met mijn mobiel naar het nummer van 040elektricien gebeld. Gelukkig had ik deze in mijn mobiel staan omdat ik hier al eerder naar gebeld had.

Binnen een uur stond er al een monteur voor de deur, geweldig. Deze heeft ervoor gezorgd dat ik weer stroom in huis had en de oorzaak van de brandlucht gevonden. Dankzij deze supersnelle en goede service was alles weer gemaakt.