24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

glazen schuifwanden

Een zeer luxe overkapping

Je kunt met een eenvoudige overkapping binnen een handomdraai een zeer luxe tuinkamer maken, door gebruik te maken van glazen schuifwanden geniet je zowel zomer als winter optimaal van je tuin. Laat het weer het toe, dan doe je de glazen wand lekker open. Bij minder mooi weer kun je toch in de tuin zitten, en kan naar wens een bepaald deel van wand open zetten. De schuifbare delen hebben een minimale overlapping, en kunnen door de handige meenemers open en dicht worden geschoven.

glazen schuifwanden

Onder iedere overkapping te plaatsen

Of je nu een overkapping hebt van Verasol of niet, de glazen schuifwanden zijn onder iedere overkapping te plaatsen. Of deze nu van aluminium is of hout, welk merk je ook hebt. Omdat er gebruik wordt gemaakt van maatwerk, heb je altijd een perfect passende schuifwand met mooie gelijke delen. De rails aan de onderkant is minimaal, zodat je niet tegen een lelijke rail aan de onderkant aankijkt. Tevens zijn de wieltjes van kunststof onderhoudsvrij. 

Dezelfde lijn als de overkapping

Wanneer je de glazen schuifwanden gebruikt bij een overkapping van verasol.nl, heb je dezelfde lijn. Maar welk model je ook kiest, alle modellen hebben dezelfde beste eigenschappen. Een mooie rail aan de onderkant die zeer eenvoudig is schoon te houden, met een beweging kun je de glazen delen open of dicht schuiven. Om optimaal gebruik te maken van de delen, is er een minimale overlap. Dit betekent dat je geen delen hebt waar je door het glas niet naar buiten kunt kijken.