23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Topkwaliteit dakdoorvoeren

Ga jij ook voor topkwaliteit dakdoorvoeren van Werova?

Kies voor topkwaliteit dakdoorvoeren. Geloof me, je wilt echt geen lekkage hebben. Gelukkig voor mij vond de lekkage plaats in de bijkeuken in plaats van de woonkamer of een slaapkamer. Hierbij moet ik ook zeggen dat het wel erg hard regende. Maar goed, ik hoorde wat druppelen toen ik in de keuken stond. In eerste instantie dacht ik dat er een kraan niet helemaal dicht was. Zoals je al kan raden had ik dus lekkage. Een groot deel van het plafond en de muur waren helemaal nat. Dat was nog de schade die ik zo kon zien. Dus vlug emmers en bakken gepakt om het water op te vangen.

Regen

Topkwaliteit dakdoorvoeren als oplossing

Nadat de storm was gaan liggen ben ik dus naar buiten gegaan. Zelf maak ik wel regelmatig de dakgoten leeg, maar ik heb eigenlijk nooit gekeken naar de conditie van de doorvoeren. Blijkbaar waren deze dus aan vervangen toe en konden het hoeveelheid water niet aan. Omdat ik geen zin had om dit nog een keer mee te maken wilde ik ze gaan vervangen. Alleen heb ik nog nooit eerder dakdoorvoeren gehaald en wist ik niet goed waar ik op moest letten. Met behulp van Google ging ik opzoek naar een leverancier. Zo las ik veel goede reacties over Werova, waardoor ik een kijkje nam op hun website.

Afvoer

Het eerste wat je te zien krijgt is een overzicht van de verschillende doorvoeren. Met meer dan 30 jaar ervaring leveren ze topkwaliteit dakdoorvoeren die niet alleen makkelijk te plaatsen zijn, maar ook waterdicht zijn. Dat is tenslotte wat je wilt hebben. Met behulp van korte teksten en veel afbeeldingen begeleiden ze je door het bestelproces. Dit is erg prettig, zeker wanneer je nog niet goed weet wat je moet hebben. Met enkele klikken kan je je product of producten bestellen.