23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Hottub versieringen

Een hottub in de tuin is voor veel mensen de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van een luxe spa gevoel, of om vrienden uit te nodigen voor een gezellig hottub feestje. Hoewel een hottub op zichzelf al een luxe en aantrekkelijke uitstraling heeft, kun je door middel van de juiste decoraties deze ervaring nog beter maken. Er zijn natuurlijk honderden manieren om de perfecte ‘oase’ voor jezelf te creëren en ze hoeven zeker niet duur of moeilijk te zijn! Met een paar simpele toevoegingen, zoals een paar meubels en mooie sfeerverlichting, kun je jouw tuin met hottub al snel omtoveren tot een ware thuis-spa.

Bijpassende meubels

Het toevoegen van een tafel en een paar stoelen naast je hottub kan erg handig zijn als je een hottub avond met vrienden of familie organiseert. Hierdoor kunnen je gasten die niet in de hottub zitten, toch comfortabel zitten en praten met degenen in de hottub. Lage bankjes en tafeltjes zijn handige decoratieve items voor bij de hottub. Niet alleen omdat het er gezellig uitziet, maar ook omdat je gasten hier hun drankje kunnen neerzetten en kunnen gaan zitten als ze even het water uit willen. Zet een plantje op tafel en je hebt een gezellig ‘hottub hoekje’ in je tuin.

Sfeerverlichting voor een hot tub

Of je jouw hot tub nu voornamelijk voor jezelf wil gebruiken, voor avonden met vrienden of voor romantische gelegenheden, de juiste verlichting kan een wereld van verschil maken. Je kunt bijvoorbeeld lampjes ophangen aan de rand van de hot tub, of zelfs drijvende lampjes in het water zelf doen. Voor een hot tub feestje kan een LED strip zorgen voor gave lichteffecten. Zorg er natuurlijk wel voor dat de verlichting tegen water kan. Als je het groots aan wil pakken kun je verlichting door de hele tuin ophangen om een echte luxe oase te creëren. Met alle soorten verlichtingen die er zijn, is er voor ieder wat wils!