18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Hout om te verbouwen

Ben je met een verbouwing bezig van je tuin of misschien wel nieuwe wanden aan het zetten in je woning, dan kun je niet om balken vurenhout heen. Met de balken maak je de mooiste wanden, mede omdat de balken te verkrijgen zijn in verschillende formaten. Heb je speciale afmetingen nodig dan is dit ook mogelijk op aanvraag bij limtrade.nl, al het hout wat je koopt is voorzien van het FSC keurmerk, hierbij weet je zeker dat je met verantwoord hout te maken hebt. 

Geschaafd hout

Om prettig met de balken vurenhout te kunnen werken, zijn bijna alle soorten balken en latten geschaafd. Hierdoor is de kans op splinters minimaal en je werkstuk is ook zuiverder van maat hierdoor. De latten kun je bijvoorbeeld gebruiken om het geraamte voor het plafond te maken, waar je later de gipsplaten op kunt bevestigen. Weet je niet precies wat je nodig hebt, om je verbouwing of je werkstuk te maken? De medewerkers van limtrade.nl staan voor je klaar voor de nodige informatie te geven.

Ruw wordt bijna niet meer besteld

Waar voorheen balken vurenhout nog werden besteld die ruw waren, is dit tegenwoordig bijna niet meer aan de orde. Met geschaafde balken en latten, werk je niet alleen fijner maar ook zuiverder. In het assortiment van limtrade.nl zie je het complete assortiment aan houten balken en latten, maar ook verschillende soorten plaatmaterialen. Hout bestellen voor je klus thuis of je bedrijf is zeer eenvoudig en snel geregeld in de webshop.