18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Kunstgras is ideaal voor mij en mijn kids!

Mijn kinderen spelen graag buiten wat zeer positief te noemen is. Het enige nadeel wat eraan kleefde was dan mijn gazon er enorm onder leed! Bruine vlekken en kapot gras ontsierde mijn mooie tuin. Jammer! Het gras bij de buren was letterlijk groener. De tuin is erg belangrijk voor me, ik tuinier graag! Toen ik eens wat rond ging neuzen op internet kwam ik uit bij www.topkunstgras.nl. Kunstgras leek mij de perfecte oplossing voor dit probleem. Inmiddels kan ik zeggen dat het de perfecte oplossing ís!

Super kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb contact opgenomen met het bedrijf achter www.topkunstgras.nl. Er kwam een medewerker bij me thuis die me alle ins en outs geleerd heeft over kunstgras. Deze persoon wist al mijn vragen te beantwoorden en was uiterst vriendelijk. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het gras met de mooie naam “Bello”. Binnen een dag kreeg ik een offerte toegezonden waar ik het alleen maar mee eens kon zijn. De prijs is me reuze meegevallen! Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt en inmiddels ligt het gras keurig in mijn tuin. Het ziet er heel erg natuurlijk uit. Zelfs de kinderen zijn er blij mee. Het gras voelt zacht en prettig aan. Uiteraard ben ik er zelf ook erg blij mee. Mijn onverzorgde gazon is verleden tijd. Dat geldt trouwens ook voor de grasvlekken die steeds in de kleding van mijn kinderen zaten. Dit bedrijf is een echte aanrader! Advies op maat én betaalbaar, dat wil iedereen toch?