25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Lavans

Opzoek naar Lavans droogloopmatten? Bij Lavans.nl ben je bij het juiste adres als het gaat om droogloopmatten. Deze matten kan je overal plaatsen. Bij de entree van je huis, winkel, bedrijf of ect. Deze droogloopmatten houdt 80% van het vocht en vuiligheid vast en hierdoor ook bacterieremmend. Voor de omgeving is dit natuurlijk erg fijn. Dit levert ook veel minder schoonmaakkosten of moeite. De droogloopmat is voor elke omgeving geschikt.

De droogloopmat op maat bij Lavans

Bij Lavans heb je ook de mogelijkheid om de droogloopmat op maat te laten maken. Niet elke deuropening bijvoorbeeld heeft de zelfde maten. Als je ervoor kiest om een droogloopmat bij de deuropening wilt leggen, maar heb je de opening gemeten en is deze kleiner dan de mat zelf? Dan is dat geen probleem. Als jij de juiste maten doorgeef aan Lavans.nl dan maken zij dat in orde.

Persoonlijke ervaring

Mijn bedrijf is gevestigd op een industrie terrein waar veel zand ligt. Altijd als mensen naar binnen komen lopen nemen ze altijd vuiligheid mee en als het geregend heeft wordt het alleen maar erger. Ik ben daarom veel kosten kwijt aan de schoonmaak hiervan. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Een van mijn collega´s kwam met het idee om deze droogloopmat uit te proberen en het kon geen kwaad. We hebben 1 mat besteld om te kijken wat we ervan vinden en ik ben erg tevreden over het resultaat. Alle vuiligheid blijft in de mat zitten, waardoor ik veel tijd en kosten overhoud van het schoonmaken. Hierna hebben wij nog meer matten besteld om niet veel meer te hoeven schoonmaken.

Ervaring van klanten

Veel mensen die nu zeer tevreden zijn met hun aankoop hebben ook ooit overwogen om toch maar een droogloopmat te bestellen. Volgens hun verhalen was het ook dat er veel vuiligheid in hun pand kwam, waardoor je ook veel moest schoonmaken om het redelijk schoon te houden. Ze waren hier ook klaar mee en hadden besloten om misschien toch een droogloopmat te bestellen. Ze waren meer dan enthousiast over het resultaat, want ze hadden geen zorgen meer over het schoonhouden van hun pand. Een klant verteld dat al het vocht en vuiligheid door de mat werd tegengehouden. Vooral als er een paar harde regenbuien waren gevallen was het normaal altijd nat en glad. Door de mat waren ook val partijen voorkomen en het schoon en drooghouden van het pand.

Over Lavans zelf

Lavans heeft ook veel andere verschillende dingen die jij zou kunnen gebruiken binnen jouw bedrijf. Veel dingen om jou te helpen met het schoonhouden van jou bedrijf. Het zijn veel fijne dingen om te gebruiken en ook met een goede reden. Het bespaard veel tijd en moeite door gebruik te maken van deze goederen. Zelf zou ik het aanraden een vele andere mensen die bovenstaande problemen ook hebben of hebben gehad. Het scheelt enorm veel tijd. Deze tijd die je overhoudt kan je voor nuttige dingen gebruiken.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website. Hier vindt je veel verschillende dingen om uit te kunnen kiezen. Contact opnemen voor meerdere vragen is ook altijd mogelijk.