24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

makelaar verhuur rotterdam

Makelaar verhuur Rotterdam

Makelaar verhuur Rotterdam

Zorgeloze manier van woning verhuren

Heeft u een leegstaande woning in Rotterdam waar u geen bewoners voor kunt vinden? Schakel dan een verhuurmakelaar in uw stad in om die leegstand te voorkomen of te beëindigen. Er zijn namelijk mensen genoeg op zoek naar een leuke betaalbare woning. Is uw woning gestoffeerd of gemeubileerd? Laat het dan weten aan een makelaar gespecialiseerd in verhuur in Rotterdam om uw woning vakkundig te verhuren. Zo heeft u er helemaal geen omkijken naar, maar geniet u wel van de verhuurinkomsten.

Vrijblijvende woningopname

U kunt kiezen voor een makelaar verhuur in Rotterdam om uw woning netjes te laten verhuren. U kunt zo’n makelaar altijd bij u uitnodigen voor een vrijblijvende en kosteloze woningopname in hun bestand en natuurlijk een persoonlijke kennismaking. Dit bezoek is verder ook bedoeld voor een correcte waardebepaling voor de verhuur van uw woning. Het is overigens wel verstandig om hiervoor een erkende NVM-makelaar in te schakelen. Dan is uw woning altijd prominent te zien op Funda en heeft u te maken met vakkundig opgeleide en gecertificeerde medewerkers.

Gestoffeerde/gemeubileerde woning verhuren aan expats

Bij een goede NVM-makelaar verhuur in Rotterdam worden woningen zowel binnen als buiten het centrum van de stad snel verhuurd. Om het risico voor u als verhuurder te beperken worden toekomstige huurders, veelal expats, grondig gescreend. Een NVM verhuurmakelaar kent alle aspecten die nodig zijn om u en uw toekomstige huurder te begeleiden.

Waarom een makelaar verhuur Rotterdam?

Waarom is het handig en verstandig om een lokale NVM makelaar verhuur in Rotterdam te kiezen?
  • Groot bereik door een groot lokaal netwerk
  • Plaatsing van uw woning op Funda
  • Plaatsing van uw verhuurwoning op de website van de makelaar zelf
  • Plaatsing op het NVM-uitwisselingssysteem
  • Inzet van sociale media
  • Representatieve verkoopbrochures met begrijpelijke teksten en professionele foto’s

Woning verhuren in Rotterdam?

Verhuurt u graag uw woning in Rotterdam? Dat heeft u natuurlijk een echte lokale makelaar verhuur Rotterdam nodig. Als u wat rondspeurt op internet kunt u die gegarandeerd wel vinden. Ook kunt u informeren bij vrienden en familie die hiermee wellicht te maken hebben gehad. Zij kunnen u uiteraard prima adviseren. Zo bent u binnen de kortste keren voorzien van een huurder van uw gemeubileerde woning in Rotterdam. U hoeft dan namelijk zelf niets te doen. De makelaar verhuur zoekt voor u een passende huurder en regelt de financiën.

Meer weten?

Heeft u vragen? Laat het ons weten door een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier op onze website.