24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Kristalhelder water

Onderhoud je spa door gebruik te maken van AquaFinesse

Wanneer je een spa in de tuin hebt laten plaatsen, kan AquaFinesse goed van pas komen. Dit middel helpt je het water in de spa te onderhouden, waardoor de kans op een snelle slijtage aan de onderdelen van de spa kleiner wordt. Het is erg belangrijk dat het water de juiste zuurgraad heeft en weinig of helemaal geen vuil bevat. Er kunnen bijvoorbeeld kleine zanddeeltjes in het water zweven, als gevolg van het zand wat onder je voeten zat bij het in de spa stappen. Deze deeltjes kunnen de bubbel generatoren en andere onderdelen beschadigen. Datzelfde geldt voor de bacteriën die zich in het water bevinden. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

AquaFinesse

Werking van AquaFinesse voor spa’s

Als onderhoudsproduct voor spa’s lijkt AquaFinesse enigszins op chloor. Een groot nadeel aan chloor is dat dit onderhoudsproduct een vervelende en sterke geur met zich mee kan brengen. Bij AquaFinesse is die geur veel minder sterk, waardoor het prettiger is om gebruik te maken van de spa! Het middel zorgt dat het water kristalhelder en schoon blijft, mits je het middel wekelijks gebruikt. Let bij het gebruik van het middel goed op de dosering hiervan, om te voorkomen dat het water niet de juiste zuurgraad heeft. Het middel helpt ook tegen de opbouw van kalk op de verschillende elementen van je spa.

Bodyfit

Direct een onderhoudsproduct voor je spa bestellen

Maak je momenteel gebruik van chloor en ben je benieuwd of dit onderhoudsproduct interessant voor je kan zijn? Op internet vind je verschillende webwinkels, waar het product besteld kan worden. Een goed voorbeeld van zo’n webwinkel is de Bodyfit Webshop. Hier vind je ook verschillende andere onderhoudsproducten voor spa’s en zwembaden. Zo weet je zeker dat je hier een lange tijd plezier van zal hebben, zonder versleten onderdelen te moeten vervangen. Dit brengt vaak onnodig hoge kosten met zich mee, die voorkomen worden door voor het juiste onderhoud te zorgen.