24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

investeer in vastgoed

Op zoek naar vastgoedbelegging?

Bent u geïnteresseerd in vastgoedbelegging? Dan bent u bij Waardevast aan het juiste adres. Wist u dat eigenlijk voor ieder budget een vastgoedbelegging kunt doen? U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de huurkoop optie. Dat maakt investeren in vastgoed heel interessant voor investeerders met een beperkt budget. Beleggen in vastgoed begint ook met beter in te kopen, 10 tot 20% onder de marktwaarde. Dat is een sterk punt dat tijdens de gesprekken op het gebied van investeren in vastgoed te bespreken valt. Hoe u creatief verschillende vormen van leningen kan aangaan, kortom waar een wil is, is een weg. Door met Waardevast in gesprek te gaan komt u in aanraking met een betrouwbaar bedrijf waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. De lijntjes met beleggers zijn kort en strak en dat biedt veel mogelijkheden voor u.

huis beleggen

Vastgoedbelegging bij Waardevast

Waardevast zit al meer dan 25 jaar in het vak en kan u precies vertellen waar u aan toe bent met een vastgoedbelegging. In de afgelopen jaren is het aanbod flink uitgebreid en staat dit bedrijf voor u klaar. Voor iedere vraag of advies staat er een deskundig vakpersoneel voor u klaar. Weet u al precies waarin u wilt beleggen? Of wilt u graag kennismaken met de vele mogelijkheden? Het is belangrijk dat u weet wat u koopt. De mogelijkheden zijn divers, maar zorg dat u precies weet wat er nog aan het pand moet gebeuren. Zo weet u hoeveel geld en tijd u kwijt bent aan het project. Op het moment dat u niets op de woning of gebouwenmarkt ziet staan, zorg dan dat u een vraag neerlegt. Op het moment dat u gaat investeren in een gebouw waar u niet helemaal achter staat, zal dit altijd meer moeite, tijd en geld in gaan zitten dan u gepland heeft.

investeren in vastgoed

Over Waardevast

De woonmarkt is volop in beweging, de koopmarkt trekt weer aan. De corporaties worden aan banden gelegd en krijgen een beperkter speelveld. Ondanks de lage stand van de rente, is een koopwoning niet voor iedereen bereikbaar. Ook wil niet iedereen huren. Vaak wil men eerst kijken waar men na de studie gaat werken en gaat wonen. De trend is dat afgestudeerden niet meer hechten aan eigendom, maar meer gevoel hebben bij ontzorgd flexibel wonen. Dat kan goed in beleggershuurwoningen. Daar ligt de grote kans voor u op het gebied van vastgoedbelegging!