18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Picknicktafel hardhout kopen?

Van plan om een picknicktafel hardhout te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zittend aan een picknicktafel van ons bedrijf geeft je momenten van plezier. Vind hieronder ons hele assortiment picknicktafels. Klik op de foto of op de meer info-knop om alle informatie over elk product te ontdekken. Onze picknicktafels zijn duurzaam en kan het hele jaar door buiten staan.Met onze snelle bezorgservice heb je je picknicktafel binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd door heel de Benelux en Frankrijk.Al onze picknicktafels zijn gemaakt van glad geschaafd hout, dit voorkomt splinters Al onze leveringen van hardhouten picknickbanken worden gegarandeerd door het Thuiwinkel Service Quality Charter Kies picknicktafels – picknick voor vier, zes of acht personen en geniet van een goede picknick in goed gezelschap. bestellingen op deze producten. Dit resulteert in een langere periode, variërend van minimaal 5 weken.

Duurzaamheid

Om de duurzaamheid van onze picknicktafel hardhout te garanderen, wordt ons hout onder hoge druk geïmpregneerd. Bij deze behandeling dringt het product diep in het hout waardoor het beter bestand is tegen schimmels, schimmels, insecten en extreme weersomstandigheden. Deze behandeling verlengt de houdbaarheid. Er is geen ander essentieel onderhoud en het hout blijft in optimale conditie. Op het productblad staat of de betreffende picknicktafel is behandeld of niet. Anders geeft het artikel de term aan. Om de levensduur van uw picknicktafel te verlengen, raden wij u echter aan om extra beschermingen te gebruiken, namelijk – een houtoliebehandeling: Restol. Dit product is op basis van plantaardige lijnolie en maakt uw buitenhout water- en weerbestendig en een beschermhoes om de tafel mee af te dekken.

Met de familie

De picknicktafel hardhout is ideaal voor gezinnen die optimaal willen profiteren van het mooie weer. Het is geschikt voor zes volwassenen of acht kinderen. Ook bij slecht weer kan dit model met een gerust hart worden achtergelaten.


Geniet van de buitentafel terwijl u plezier beleeft!