24 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

leren plankdragers bestellen

Planken voor in huis

Planken voor aan je muur is een mooie en handige manier om meer opbergruimte te creëren. Op deze manier hoef je niet altijd een kast ergens neer te zetten, wat de ruimte groter laat lijken. Je kan ze overal in je woning toepassen. Of het nu de kinderkamer, woonkamer of in de keuken is. Sterker nog, voor in de keuken is het nu juist helemaal in om geen keukenkastjes meer te plaatsen. In de plaats daarvan kan je er dus voor kiezen om planken aan je muur te bevestigen.Alle opties kan je op internet bekijken en je kan ook gemakkelijk leren plankdragers bestellen

leren plankdragers bestellen

Soorten planken

Als je dus planken in je huis wilt is het wel zo handig om te kijken naar je inrichting die je hebt. Er zijn namelijk heel veel verschillende soorten hout.  Je hebt in principe dus genoeg keuze om uit te kiezen. Als je een stoere inrichting hebt met veel donkere kleuren is het namelijk erg leuk als je voor onbewerkt hout gaat. Als je liever een lichte plank wilt, kan je gewoon voor wit gaan. De meeste planken maken gebruik van een plankendrager maar dit hoeft niet. Zo zijn er ook zwevende planken. 

Soorten plankendragers

Ook al zijn er planken die geen plankendrager nodig hebben, alsnog is dit bij de meeste wel zo. Het is net zo belangrijk als de plank zelf om hierin een keuze te maken die bij je woning past. Bij een strakke, moderne, witte woning kan je dus het beste voor een simpele maar moderne plankendrager gaan. Als je een wat robuustere woning hebt, is het juist heel leuk als je voor een leren plankendrager gaat.