18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

tv meubel van 3 meter

Ruim meubel voor je televisie

Ruimte in je woonkamer maakt overzichtelijk en in de meeste gevallen ook netjes, hoe meer kleine meubels je hebt hoe rommeliger de kamer voor het oog is. Met een tv meubel van 3 meter heb je hier zeker geen last van, je maakt juist ruimte in je kamer door de brede opzet van het meubel. Door een gesloten meubel te nemen, maak je de woonkamer nog strakker, de breedte van de vakken helpen daarin ook goed mee. De vloer onder het meubel loopt mooi door, dit komt omdat het tv meubel hangt aan de muur. Met verlichting onder het meubel creëer je nog een mooie sfeer erbij.

tv meubel van 3 meter

Voor elk interieur een geschikt meubel

Waar de een houd van een modern interieur, vind de ander een klassiek interieur mooi. Voor beiden is er gelukkig een tv meubel van 3 meter beschikbaar in de webshop, kies ook voor een materiaal die bij je inrichting past. De combinatie van de style en het materiaal maken de sfeer voor je meubel, kies je daarbij nog een mooie kleur heb je het ideale meubel. Heb je geen ruimte voor een breed meubel, kun je desgewenst het meubel ook bestellen in een smallere maat. Bij tv-meubels.nl maken ze namelijk ook meubels op maat, verzekerd van een meubel wat perfect bij je interieur past.

Kies de goede serie

Omdat een tv meubel van 3 meter onderverdeeld is in verschillende series, hoef je geen keuze te maken uit meubels waar je interesse niet naar uit gaat. Je kunt ook filteren op wat voor jou belangrijk is, snel heb je dan het ideale meubel voor je kamer. Wil je een meubel wat niet de verschillende collecties staat, is het mogelijk contact op te nemen met tv-meubels.nl om een meubel te laten maken. Voordeel hiervan is tevens dat je ook een eigen indeling kunt maken.