18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Tafeltennistafels outdoor zijn er in verschillende kleuren en modellen

20140414_145644Vandaag wil ik graag een onderwerp bespreken als wonen. Dit om mijn blogs meer diepgang te geven en zo meer mensen te voorzien van een goed advies. Het heeft overigens wel een deel te maken met wonen, alleen is het meer voor buiten. Je zou het eigenlijk ook kun benoemen als buitenmeubilair. Het topic van vandaag is namelijk tafeltennistafels outdoor. Veel mensen denken dat dit een sport is dat je alleen binnen kunt doen, alleen niet is minder waar. Tegenwoordig zie je steeds meer betonnen ‘pingpongtafels’ staan waar kinderen veel plezier hebben. Het is ook mogelijk om deze gewoon bij jou in de achtertuin te plaatsen. Natuurlijk kun je dit niet zelf doen en daarom kun je dit beter uitbesteden aan een bedrijf. Gelukkig voor jullie ken ik zo’n bedrijf, namelijk HeBlad. Zo hadden mensen uit mijn familie laatst zo’n tafeltennistafels outdoor bij hun in de tuin geplaatst.

HeBlad plaatst zelf de tafel

mastheader_tekst_7

Je kunt je natuurlijk voorstellen dat zo’n tafeltennistafels outdoor enorm veel weegt, namelijk zo rond de 1400 kilo. Het is dus haast onmogelijk deze zelf te plaatsen. Gelukkig heeft HeBlad hier een speciale vrachtwagen voor en komen zij dit keurig voor jou doen. Zo hoefde mijn oom zelf dus niks te doen.

naturel-betonnen-tennistafel-met-afgeronde-hoeken-lIk heb de pingpongtafel inmiddels met eigen ogen gezien en hij staat erg mooi in de tuin. Ik had van te voren verwacht dat zij een standaard rechthoekige hadden. Dit bleek dus niet zo te zijn, ze hadden namelijk een ronde gekocht. Ik kan me voorstellen dat het op deze wijze een hele andere voor van tafeltennis is. Maar natuurlijk wel net zo leuk! Sta jij ook open voor iets nieuws in jouw tuin? Dan moet je zeker eens naar pingpongtafel.nl, zij hebben hier nog meer buitenmeubilair voor particulieren.