23 juli 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Tip woning ontruimen na overlijden met Fast en Fix

Fast en FixNa het overlijden van iemand moet er veel geregeld worden. Vooral wanneer die gene dicht bij jou staat. Ik zelf heb afgelopen maand een moeilijke periode doorstaan. Simpelweg omdat een goede vriend van mij plots is overleden. Met onze vrienden groep hebben wij dan ook veel voor zijn uitvaart en dergelijke geregeld. Wat ook geregeld hebben was de woning ontruimen na overlijden. Zijn familie en wij als vrienden wilden dit absoluut niet zelf gaan doen. Simpelweg omdat het ontruimen van deze woning voor ons alle emotioneel te zwaar was. Zodoende zijn wij met de vrienden groep een gespecialiseerd bedrijf gaan zoeken op het gebied van woning ontruimen na overlijden. Zodat wij onze focus vooral konden leggen op de uitvaart die wij aan het organiseren waren!

woning ontruimen na overlijden

Internet verricht wonderen!

Tijdens onze zoektocht naar een betrouwbaar bedrijf, die voor ons de woning kon gaan ontruimen stranden wij op de website fastenfix.nl. Via deze website hadden wij de mogelijkheid om het huis te laten ontruimen. Natuurlijk was het voor ons en onze vriend zijn familie belangrijk dat het huis snel en netjes ontruim werd. Zodoende nam ik telefonisch contact op met Fast en Fix. Na een goed gesprek was ik overtuigd. In overleg met de vrienden groep namen wij uiteindelijk de beslissing, om Fast en Fix in te huren!

Service

Een groot succes!

Na het inhuren van Fast en Fix kamen wij er al snel achter de juiste keuze te hebben gemaakt. Een dag later was het gehele huis van onze overleden vriend ontruimd. Eindelijk konden wij ons gaan focussen op het rouwen en de prachtige uitvaart!