18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

industriele woonwinkel in Sliedrecht

Tips om leuke meubels te kopen!

Je doet er het liefste alles aan om het interieur bij jou in huis tot in detail te laten kloppen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo lastig en kun je met de nodige voorbereiden een wereld van verschil maken. Maar waar moet je nu precies op letten als je een nieuw interieur in huis gaat halen? We geven je in dit artikel een aantal erg handige tips. 

Doe van tevoren de nodige dosis inspiratie online op

Tip! Doe van tevoren de nodige dosis inspiratie online op. Hierdoor krijg je meteen ook een erg goed beeld van de trends die er op dit moment spelen en je weet erg goed wat voor soort kleuren je het beste met elkaar kunt combineren. Het is altijd aan te raden om slecht een paar accentkleuren in de ruimte te gebruiken, zodat je zorgt voor een rustig en sereen totaalplaatje. 

industriele woonwinkel in Sliedrecht

Breng altijd goed in kaart wat je woonstijl precies is

Ga je binnenkort voor het eerst een inboedel uitzoeken? Breng altijd goed in kaart wat je woonstijl precies is. Hierdoor creëer je vanaf het eerste moment eenheid in de ruimte en je weet ook nog eens zeker dat alle kamers goed op elkaar af zijn gestemd. 

Mix-and-match meubels binnen dezelfde collectie

Breng je een bezoek aan een woonwinkel? Dan wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende studio’s. Deze aparte ruimtes zetten meteen een goede stijl neer en er wordt per ruimte gebruik gemaakt van een andere collectie. Mix-and-match meubels binnen dezelfde collectie voor een rustig totaalplaatje in huis.

Laat je altijd adviseren in een industriele woonwinkel in Sliedrecht

Kun je niet wachten om lekker te gaan shoppen voor jouw interieur? Laat je altijd adviseren in een industriele woonwinkel in Sliedrecht