22 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Toepassingen van beton ciré

Als je op zoek bent naar iets speciaals voor de inrichting van je woning kun je ook kiezen voor beton ciré. Dit materiaal komt van origine uit Frankrijk en het kent tal van toepassingen. 

Verkrijgbaar in veel kleuren

Beton ciré is een waterdichte beton stuc die in veel kleuren te koop is. Zo kun je altijd wel een kleur vinden die past bij de rest van je interieur. Mocht onverhoopt de kleur die jij zoekt er niet bij staan dan kun je bij SierbetonOnline altijd informeren of de kleur te maken is. Op de website staan de kleuren die zij standaard op voorraad hebben. 

Samenstelling van beton ciré

Beton ciré wordt gemaakt van cement, kunsthars, kiezels en kleurstof. Zo kunnen nagenoeg alle kleuren gemaakt worden en door het hars wordt het flexibel en is het dun aan te brengen. Tijdens het droogproces wordt het materiaal keihard en krijgt het zijn stevigheid. 

Toepassingen van beton ciré

Beton ciré wordt gebruikt voor onder andere de volgende doeleinden: wanden, vloeren, wastafels, eettafels, keukenbladen, terrassen enzovoort en dit zijn nog maar een paar voorbeelden van de mogelijkheden met het materiaal. Je neemt het beste een kijkje op de website om te zien waarvoor je het allemaal kunt gebruiken en wat voor producten ermee gemaakt worden. 

Voordelen van beton ciré

Beton ciré heeft een groot aantal voordelen, zowel tijdens het werken als voor het eindresultaat. Het is handig in gebruik maar ook krasbestendig, watervast en na het drogen zo hard dat het nauwelijks nog kan beschadigen en tegen een stootje kan.