24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Verveel je nooit

Soms ben je in het openbaar en weet je niet waar je over moet praten. Dat kan in verschillende situaties zijn: op een verjaardag waar je weinig mensen goed kent, op een familiebijeenkomst, op een sollicitatiegesprek in de wachtkamer, of zelfs gewoon in de trein. Het zweet breekt je uit en je hersenen lijken vastgelopen: waar moet je in godsnaam over praten? Een goede gespreksstarter waarmee je altijd veilig zit is de wc met betonlook!

Veel te vertellen

Wc met betonlook, wat kan ik daar nou weer over zeggen, vraag je je misschien af. Eigenlijk heel veel. En als je niet weet wat je er precies over moet zeggen, dan kan dát juist op zichzelf al de gespreksopener zijn. Zo zou je aan de ander kunnen vragen of hij weet hoe een wc met betonlook eruit ziet, of hij zelf een wc met betonlook heeft, of hij denkt dat het een goed idee is om een wc met betonlook te laten maken. Als je het ongemakkelijk vindt om dit uit het niets de ruimte in te gooien, dan kan je het altijd iets beter inleiden natuurlijk. Zo kun je vertellen dat je aan het verhuizen of aan het renoveren bent, of je kan verzinnen dat je dit laatst in een tijdschrift had zien staan of dat je een vriend of vriendin erover had horen praten. Ook metal stuc is steeds populairder geworden door de jaren heen.

Onverwacht succes

Dit is bovendien iets wat jou ook heel wat kan opleveren: misschien kom je toevallig wel te spreken met een expert in wc’s met betonlook die jou allerlei tips en advies kan geven over hoe je het moet aanpakken, waar je je beton het best kan kopen, welke beginnersfouten je moet vermijden, dat soort dingen. Of misschien kom je juist iemand tegen die even onhandig is als jij, en dan kan je samen praten en lachen over jullie fouten en jullie onbenul. Gedeelde ervaringen scheppen immers een band.