25 mei 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Wandplanken

Wandplanken zoeken voor in mijn nieuwe woning

Wandplanken Voor in mijn nieuwe woning ben ik laatst op zoek gegaan naar mooie wandplanken. Ik was al in heel veel verschillende winkels geweest, maar nergens kon ik echt vinden waar ik naar op zoek was. Zelf houd ik namelijk heel erg van een industriële inrichting. Hetgeen wat ik graag wilde hebben, mocht dan ook niet te ver afgewerkt zijn. Dit vind ik hier zelf namelijk niet goed bij passen. Op een gegeven moment kreeg ik van een goede vriendin de tip om eens een kijkje te nemen bij De Betoverde Zolder. Zij was zelf bij toeval op deze site terecht gekomen, maar zag daar dat ze hele mooie dingen verkochten.

Hier kocht ik mijn wandplanken

Diezelfde dag ben ik voor wandplanken nog een kijkje gaan nemen hier. Allereerst viel het mij op dat zij een heel erg groot assortiment hadden. Daarnaast vond ik hun ophangsystemen erg tof. Het was toch net wat anders in vergelijking met wat je in de grote ketens ziet. Kiezen vond ik nog best wel lastig, dus om die reden heb ik toen twee verschillende dingen gekocht. Eerst was het de bedoeling om 1 van de twee te retourneren, maar uiteindelijk heb ik dat niet gedaan. Degene die over bleef heb ik nu heel erg leuk in mijn toilet opgehangen.

Een heel mooi resultaat

Wandplanken

Nu de wandplanken allemaal hangen, ben ik sinds vorige week bezig met de aankleding ervan. Ik had al verschillende dingen in huis om erop te zetten, dus het was meer een kwestie van allemaal een plekje geven. Zelf houd ik er enorm van om veel foto’s neer te zetten, want dat zorgt toch net voor wat meer persoonlijkheid in een woning. Mocht jij zelf ook naar mooie houten meubelstukken of accessoires op zoek zijn, dan raad ik je zeker aan om eens een kijkje in deze webshop te nemen!