24 april 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

Wij genieten van ons spanplafond!

61Tijdens onze verbouwing zijn we erachter gekomen dat ons plafond in de keuken nodig een renovatie mag krijgen. Ik moet wel zeggen dat ik het eerst niet wist dat je dan ook een spanplafond kan plaatsen. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik namelijk terecht gekomen bij hmdspanplafonds.nl Hun hebben diverse materialen wat er gebruikt wordt om een plafond te creëren. De kosten hiervoor liggen overigens een stuk lager als dat ikzelf had verwacht.

Het voordeel!

Door een spanplafond te laten plaatsen ben je in een klap van alle zorgen af. Tevens is het plaatsen van deze plafond erg gemakkelijk aangezien je alle meubels kan laten staan. Uiteraard zit hier nauwelijks snijwerk aan, oftewel je hebt geen last van rotzooi!2

Mocht het zo zijn dat jij ook een nieuw plafond wilt hebben dan is het raadzaam om met hmdspanplafonds.nl contact op te nemen. Hun weten maar al te goed hoe dat een plafond moet zijn. Wijzelf hebben namelijk ook bij hun een nieuw plafond besteld en het service wat geleverd is ben ik zeer tevreden over! De plafond die wij nu hebben heb ik geen omkijken meer naar, hier kan ik gerust met een doek overheen gaan om het schoon te maken. Ook de spotjes die erin geplaatst zijn geeft het plafond een geheel nieuwe aanzicht.1