18 juni 2024

Wonen met Josie

Alles over Wonen

etiketten op rol

Wil je dat jouw pakketten opvallen? Bestel etiketten op rol

Het is goed om te weten dat de meeste bedrijven maar weinig aandacht besteden aan hun pakketten. Zelfs als een bedrijf alleen uit een webshop bestaat – en dus geen andere business heeft – zijn pakketten nog wel eens saai en nietszeggend. Met etiketten op rol kun jij als ondernemer daar in ieder geval verandering in brengen.

etiketten op rol

Waarom etiketten op rol?

Etiketten zijn een ideale manier om een adres en de juiste informatie over jouw bedrijf gemakkelijk af te beelden op een pakket. Maar het is ook een perfecte manier om je bedrijf te promoten. Een etiket kan namelijk dienen als promotiemateriaal door het te voorzien van je bedrijfsnaam, logo, een leuke aanvullende tekst of nog iets anders. Jij kan dat helemaal zelf beslissen want tegenwoordig kan vrijwel alles afgedrukt worden. 

Wat voor soort etiketten?

Er zijn met name veel materialen om uit te kiezen als het om etiketten gaat. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • papieren etiketten met een foliedruk
  • papieren etiketten voor thermal-transfer
  • papieren etiketten met full color print (een etiket volledig in kleur)
  • plastic etiketten met een foliedruk
  • plastic etiketten met full color print

Zoals je ziet zijn er dus aardig wat opties. Vind jij het nou heel lastig om te bepalen welke soort je nodig hebt? Vraag dan in je offerte ook gelijk advies aan want de kans bestaat dat je niet alle materiaalsoorten en voordelen ervan kent. De prijzen kunnen overigens ook verschillen op basis van het materiaal dat je kiest.